Skip to main content

Pikonlinna on yrittäjän unelma

Pikonlinnan vanhassa parantolarakennuksessa on paljon vilkasta yrityselämää, mutta uusillekin yrityksille löytyy vielä tilaa. Tällä hetkellä Pikonlinnassa toimii hoiva-, hyvinvointi-, terveys-, käsityö- ja elintarvikealan yrittäjiä, joiden verkosto muodostaa monipuolisen palvelukokonaisuuden. Lähekkäin sijoittuvat työtilat ja toimistot tekevät yrittäjien välisestä verkostoitumisesta helppoa.

Toimistotilat

Pikonlinnan ensimmäisessä kerroksessa, sekä viereisessä sivurakennuksessa, on vuokrattavana toimistotilaa.


Toimistotilojen värimaailma on räätälöitävissä asiakkaan mieltymysten mukaan. Toimistotiloja voidaan myös yhdistellä suuremmiksi kokonaisuuksiksi, joten tilojen käyttömahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset ja ne sopivat monen kokoisille yrityksille ja toiminimille.

Kaikki toimistotilat ovat muokattavissa tai ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja vuokrattavista toimistotiloista.

Kokoustilat


Toimistojen lisäksi vuokraamme neuvottelutiloja, joista löytyy kaikki tarvittava suuremmankin kokouksen pitämiseen. Neuvotteluhuoneet on mukavien kalusteiden lisäksi varustettu muun muassa laadukkaalla video- ja äänentoistolaitteistolla, valkokankaalla ja fläppitaululla.

Kokoustilamme sijaitsevat Pikonlinnan päärakennuksessa. Myös Apilan rantasaunalla voi järjestää kokouksia. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja vuokrattavista kokoustiloista.

B1 Tilojen varaustilanne

Tila Koko Varaustilanne
B104 9,75m2 Varattu
B109 28,45m2 Varattu
B112 24,74m2 Vapaa
B113 24,06m2 Vapaa
B114 29,6m2 Varattu
B115 35,56m2 Vapaa
B116 24,86m2 Vapaa

Verstas- ja toimitilat


Pikonlinnan päärakennuksen viereisessä sivurakennuksessa sijaitsee monikäyttöisiä verstas- ja toimitiloja, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi erilaisten käsitöiden sekä harraste- että ammattimaiseen harjoittamiseen. Verstastiloissa voi tehdä monenlaisia huolto-, korjaus- ja asennustyötä – tai vaikka taidetta. Lisäksi rakennuksessa sijaitsee kaksi lastaussiltaa tavaran siirtämisen helpottamiseksi.

Verstastiloja on yhteensä noin 300 neliömetriä ja tilat on mahdollista vuokrata kokonaan, tai huonekohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilat ovat tällä hetkellä kalustettu, mutta ne on mahdollista vuokrata myös tyhjillään.

Verstas- ja toimitilojen huoneiden koko vaihtelee 10–80 m² välillä. Tarvittaessa tiloja voidaan myös yhdistää, joten ne ovat hyvin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin sekä yritys- että harrastekäyttöön. Mikäli verstastilat kiinnostavat, niitä on mahdollista tulla katsomaan myös paikan päälle ennen vuokrauspäätöstä. Ota yhteyttä!