Skip to main content

Pikonlinnassa luonto on erottamaton osa elämää 

Pikonlinnan rakennukset sijoitetaan alueelle väljästi, joten jokaisella on mahdollisuus nauttia oman kodin rauhasta ja kauniista maisemista. Joillekin taloille kuuluu jopa omat pukukopit, soutuveneet ja laiturit.

Talojen ja asuntojen suunnittelua on ohjannut ajatus helposta asumisesta. Kulkeminen rakennuksissa on esteetöntä ja väljää. Ajattoman tyylikkäät asunnot ovat myös helposti muunneltavissa elämän erivaiheisiin.

Luonto ja ympäristö

Pikonlinna on viihtyisä asuinalue, jossa eletään rauhallista ja luonnonläheistä arkea vanhojen honkametsien ja järvimaisemien keskellä. Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja lähistöltä löytyy kilometreittäin luontopolkuja sekä järvimaisemia silmän kantamattomiin.

Laituri

Pikonlinnan alueen asukkailla on myös mahdollisuus vuokrata venepaikka Santasaarentien päässä sijaitsevassa venelaiturista. Portilla suojattu laituri sijaitsee suoraan Levonrannan asuinalueen alapuolella, mistä veneellä avautuu suoraan Vesijärven suurin selkä ja parhaat kalapaikat.

Luontopolut

Alueella on paljon luontopolkuja, joissa voi nauttia niin metsän, kuin järvenkin maisemista, sekä talvisin on mahdollisuus päästä nauttimaan kunnan ylläpitämistä hiihto- ja jääladuista.


Latujen ja ulkojääkenttien kunnossapitotiedot (arcgis.com)

Kulkuyhteydet ja palvelut

Pikonlinna sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta ja Kangasalan keskustan palveluihin matka kestää viitisen minuuttia. Matka taittuu helposti linja-autolla, joka kulkee Tampereen keskustaan Kangasalan kirkonkylän kautta. Linja-autojen päätepysäkki on Pikonlinnassa.

Pikonlinnan asemakaava sallii asukasmäärän riittävästi kasvaessa myös oman lähikaupan rakentumisen alueelle tulevaisuudessa.

Bussilinja: TKL 40A

Tutustu asuntoihin