Skip to main content

Ennakkomarkkinoinnissa / Tulevat omistusasunnot 


Lukkopuisto, tulossa myyntiin heinäkuussa 2023

Pikonlinnan Lukkolankadulle valmistuu valoisa ja viihtyisä paritalo, jonka molemmat asunnot ovat kooltaan 100 m². Rauhallisella luonnonläheisellä tontilla sijaitseva talon tilat sijoittuvat yhteen tasoon.

Kodit rakennetaan muuttovalmiiksi ja mahdolliset asukasmuutokset huomioidaan muutoskonseptin mukaisesti. Asukkaat voivat näin vaikuttaa esimerkiksi sisustusmateriaaleihin ja kalusteisiin.

Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Kelo

Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Kelo rakentuu Pikonlinnan kauniiseen männikkörinteeseen, joka laskeutuu kohti Vesijärven rantaa. Taloyhtiö muodostuu yhdestä kaksitasoisesta paritalosta, jonka asunnot ovat kooltaan 128,5 m².

As Oy Kangasalan Pikonlinnan Kelon oleskelutilat on suunniteltu väljiksi ja valoisiksi. Suurista maisemaikkunoista aukeaa ainutlaatuinen näkymä järvelle.

Kodit rakennetaan muuttovalmiiksi ja mahdolliset asukasmuutokset huomioidaan muutoskonseptin mukaisesti. Asukkaat voivat näin vaikuttaa esimerkiksi sisustusmateriaaleihin ja kalusteisiin. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on lokakuussa 2023. Myöhemmin Kelo saa vierelleen toisen samankaltaisen paritalon.

Tutustu kohteeseen tarkemmin Etuovessa

Aiemmin valmistuneet omistusasunnot 


Levonranta, valmistunut v. 2014 

Pikonlinnan Levonranta on uniikki asuinalue, joka muodostuu neljästä ekopuutalosta. Modernit erillistalot tarjoavat rauhallista ja persoonallista asumista keskellä kauneinta luontoa.

Levonrannan talojen suunnittelun lähtökohtana on ollut tilojen väljyys, esteettömyys, muunneltavuus ja valoisuus. Talojen suuret maisemaikkunat tuovat valoa tilaviin huoneisiin ja mahdollistavat ympäröivän järvi- ja harjumaiseman aistimisen osana omaa kotia.

Levonrannan arkkitehtuuri on modernin pelkistettyä. Rakennusten ulkomuoto on veistoksellinen ja niiden suunnittelussa on huomioitu talojen sulautuminen osaksi kaunista järvimaisemaa.

Mahtavat näkymät Vesijärvelle 

Kaikkia Levonrannan taloja ympäröivät poikkeuksellisen tilavat ja osittain katetut terassit, jotka laajentavat kotia ja mahdollistavat luonnosta nauttimisen melkeinpä vuoden ympäri. Terassit on suunniteltu palvelemaan myös liikuntarajoitteisen asukkaan tarpeita. Omasta kotipihasta on suora kulku rantaan.

Tulevaisuudessa Levonrannan talojen yläpuolelle rinteeseen rakentuu alueen toinen vaihe, Levonrinne. Nämä maisematerassitalot tulevat jatkamaan alueen sopusuhtaista, toimivaa ja ajatonta arkkitehtuuria. Talojen hulppeilta terasseilta tulee aukeamaan ainutlaatuiset näkymät Vesijärvelle.

Levonrinteen taloista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä meihin, kerromme suunnitelmista mielellämme lisää.

Riuntörmä ja Rantatörmä

Pikonlinnan kerrostalot Rantatörmä (valmistunut v. 2013) ja Riuntörmä (valmistunut v. 2014) ovat ajattoman tyylikkäitä, niiden rapatut julkisivut sopivat ilmeeltään Pikonlinnan vanhaan, arvokkaaseen rakennuskantaan

Molempien kerrostalojen suunnittelujen lähtökohtana on ollut tilojen väljyys, esteettömyys, muunneltavuus ja valoisuus. Asuntojen suuret ikkunat, jotka ulottuvat osin jopa lattiaan asti, tuovat valon kaikkiin huoneisiin ja mahdollistavat ympäröivän maiseman aistimisen.

Ainutlaatuinen luonto osana omaa kotia 

Kaikissa asunnoissa on tilavat parvekkeet tai pihaterassit, jotka laajentavat kotia ja mahdollistavat ympäröivästä luonnosta nauttimisen. Kahden ylimmän kerroksen kolmioiden parvekkeet on varustettu ulkotakkavarauksella.

Ensimmäisen kerroksen pihaterassiasunnoista on käynti rantapuistoon, joten omasta saunasta pääsee kätevästi pulahtamaan Vesijärveen. Molempien asunto-osakeyhtiöiden asukkaiden käyttöön on rakennettu omat laiturit ja uimakopit Vesijärven rantaan.

Mahtavat parvekkeet tuovat luonnon lähelle 

Kaikissa 2.–6. kerroksen asunnoissa on tilavat parvekkeet, jotka laajentavat kotia ja mahdollistavat ympäröivästä ainutkertaisesta luonnosta nauttimisen. Talon kolmioissa on mahtavat, suurimmillaan lähes 30 m²:n kokoiset parvekkeet, joille on mahdollista sisustaa kesähuone, perustaa hyötypuutarha tai hankkia jopa ulkotakka. Ensimmäisen kerroksen pihaterassiasunnoista on käynti rantapuistoon, joten omasta saunasta pääsee kätevästi pulahtamaan Vesijärveen.

Mänty, Honka ja Petäjä

Aiemmin valmistuneet asunto-osakeyhtiöt Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Mänty (valmistunut v. 2020), Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Honka (valmistunut vuonna 2021) ja Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Petäjä (valmistunut v. 2022). Muodostavat ympyrän, jonka keskellä kulkee päättyvä tie Rikulankatu.